Favoritfrukost med ny granola och frukt

Ni som följer mig vet att jag älskar riktig mat och att jag inte är rädd för kolhydrater. Jag äter gärna vanlig, rejäl mat med riktiga råvaror, mycket grönsaker och frukt.
 
 – Mat som är god och som man blir mätt och glad av och som får mig att orka och prestera hela dagarna.
 
 


En vanlig syn på mitt frukostbord är kvarg eller yoghurt med färska bär och flingor och jag är glad över att AXA nu lanserat en ny granola baserad på havre, Nordens superfood, men utan tillsatt socker. Supergod, knaprig, full med frön och rik på nyttiga vitaminer och mineraler och antioxidanter. Den innehåller dessutom 100% fullkorn vilket gör den rik på fibrer och ger därför riktigt bra mättnadskänsla. Superhavre är grymt! Jag äter gärna samma sak igen till mellanmål eller lunch. 🙂
 
 I samarbete med AXA.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer