Filmtips till helgen

Hans och jag brukar försöka se en eller två filmer på helgen. Vi tittar sällan på TV utan streamar all film till datorn. Eftersom vi aldrig vet när det blir tid till att kolla på film så har vi helt slutat att hyra film i videobutik. Märker vi att barnen somnar i tid, vi båda jobbat klart och lägenheten är i ordning och det finns två timmar över så loggar vi in på Headweb och väljer film. Här är tre filmer som vi sett de senaste veckorna, som jag gärna rekommenderar vidare!

The Hunger Games

Hysteria

Friends with Kids

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer