Födelsedagsmiddag på Underbar

Hans överraskade mig med att ha ordnat barnvakt till Sixten och Baxter, min mamma plingade på dörren!
Vi hade ett bokat bord på den libanesiska restaurangen Underbar som ligger precis där vi bor men vi har aldrig ätit middag där tillsammans. Vi valde en stor meny med 14 kalla och varma smårätter, en grillmixtallrik och dessert. Maten var jättefin och servicen fantastisk. Verkligen jättelyckad kväll!
Det är smidigt att gå iväg lite tidigare så att barnen får sina vanliga nattrutiner. Nu kunde mamma lägga fokus på att leka och ha roligt istället för att hålla på med badkar, blöjor, pyjamas och välling. Vi kom hem lagom till nattning och fick då också en kväll tillsammans efter barnen somnat. Det är ett bra upplägg för vår familj just nu.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer