Före- och efter bild, inspiration!

Vad roligt att ni gillar när jag lägger ut bilder på hur jag såg ut efter att Sixten fötts. Om det inspirerar er fortsätter jag! Denna bild är tagen några veckor efter förlossningen, jag väger nästan 20 kg mer på bilden än nu. Jag minns att jag tyckte att jag var skitsnygg. 🙂

Jag uppdaterar inlägget med en bild på mig och min bästis Anna (som numera bor i Dubai!) hösten 2008, bara några månader innan jag blev gravid med Sixten. Här väger jag cirka 10 kg mer än nu fast är väldigt tränad efter en säsong där jag tävlade i multisport. Det var då jag precis hade börjat springa med målet att bli duktig och inte bara för träningen eller kaloriförbränningens skull. Anna är i Sydafrika just nu och vet inte om att jag lägger upp denna bilden på oss men jag tycker att vi är väldigt fina. I hope you don´t mind, Anna! 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer