Föreläsning och träningspass i Helsingborg

I dag blir en riktigt lugn dag ute på landet tillsammans med barnen. Jag kom hit sent igår kväll efter att ha jobbat i Helsingborg i helgen. Eventet som jag var på var en sorts uppvärmning inför Helsingborg marathon i september, ett lopp som jag sprungit två gånger.
Jag var först upp på scen med min föreläsning redan klockan 09 på morgonen och sedan hade jag ett stort gäng som jag körde styrka för löpare och intervaller med klockan 16.
Utöver mina programpunkter så föreläste också Markus Torgeby, Anders Szalkai och Maratonpodden spelade in ett avsnitt live.
Vi hade fantastisk tur med vädret och alla deltagare verkade jättenöjda!
 
Fotograf: Lisa Wikstrand

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer