Förslag på snabba intervaller på löpband

5 min joggning lagom längetempo, ett tempo du kan hålla utan vidare ansträngning.
5 min oavbruten löpning med 0,5km/h höjning varje minut. Ingen vila.
15 sek vila och 45 sek löpning med 0,5km/h höjning efter varje, i tio minuter. Vila 2-3 min. Kör 5*45 sek på samma eller ett steg högre än vad du avslutade din 10-minutare på. Vila 15 sek mellan varje. Totalt 25 min konditionsträning. Addera 25 min styrketräning, distanslöpning, cykling och sen kan du vara nöjd!
Jag körde chins, latsdrag, bicepscurl, hantellyft åt sidan och magövningar. Tre övningar på raken och börja om med övning 1 direkt efteråt. Ingen vila ingen mercy. Och det finns inget träningspass man ångrar efteråt.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer