Första löppasset med Terrain

Igår invigde Agnes och jag nya löparvagnen, Mountain Buggy Terrain. Baxter var ombytt till träningskläder så att det skulle gå extra fort på raksträckorna.
Vi körde 60 min, ett varv runt södra delen av Kungsholmen och hämtade Sixten på vägen hem.
Detta är min första vagn med cykelhjulsliknande däck, alla andra har varit hårda plasthjul men oj vilken skillnade det är i rullet. Det var som att vagnen sprang med oss och inte tvärtom. Det var gott om plats för löpsteget och handtaget går att reglera i höjden, bra för mig och Agnes som föredrar olika höjd.
Baxter sov hela vägen, i fällt läge gungade sittdelen skönt.
Det var tungt i motvinden med vagnen och jag är glad att vi valde att köpa en singelvagn och inte med plats för två, det är tillräckligt jobbigt i backarna som det är.
Det finns två vattenflaskställ på ramen som fick agera mobilficka och vantutrymme, dessutom har varukorgen nätlock med dragkedja, bra så att inget kan hoppa ur men man kan ändå packa på höjden om man är och handlar.
Åkpåsen är Stadiums kombinerade sovsäck/åkpåse, varm och lång modell. Passar perfekt till vagnen!
Mycket nöjd med vagnen hittills. Och min löparinsats. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer