Första vardagen i nya lägenheten

Den andra natten gick hur bra som helst för oss. Sixten åt bara en gång mellan 22 och 08, evigheter sedan det hände. De senaste veckorna har han ätit två, tre, fyra gånger per natt nämligen.
Imorse kom min pappa förbi innan jobbet, vi fick en fin vas, en stor blombukett och Sixten fick vad pappa tycker att alla hem behöver: “en husråtta”.
Sixten och jag tog en powerwalk från city till Sickla. Det är 7 km och tog cirka 60 min. Sedan lekte Sigge på minisats en stund medan jag tränade benen. Avslutningsvis gick vi båda sen på Satsbabypasset. Idag var det extra roligt, dels för att jag gjorde mindre fel på koreografin men framförallt för att Sixten låg nöjd på mage i 20 minuter. Det är rekord!
Efter träningen var vi sju mammor som piffade till oss och gick till gallerian för en lunch. Alla bebisar var nöjda vilket ger extra ro till oss skvallertanter!
Jag tog en promenad uppför Drottninggatan och slank in på en fika uppe på Agnes kontor, mys! Sedan gick jag sista biten upp på Drottninggatan, HEM till oss och nu är Sigge och jag som vanligt placerade i soffan framför Unga Mödrar, my favourite!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer