Fotografering, Middag och Huvudvärk

Tredje dagen med huvudvärk idag. Knaprar alvedon som en tok. Något starkare får man väl inte äta som gravid? Har frossa till och från och ont i kroppen. Riktiga influensasymtom. Har ingen feber däremot. Det kan mycket väl vara vätskebrist, i natt drack jag totalt 1,5 liter mellan 24 och 08. Har knappt kissat ut något av det.
I dag ska vi till skolan och fotostudion som finns där. Min syster Elin ska göra en fotosession kategori Gravid åt oss. Jag har fixat håret och sminkat mig. Ligger och vilar i sängen en stund nu medan Kärleken är ute och springer uppför Hammarbybacken. Fan vad jag längtar efter att få följa med! Mitt rekord från förra sommaren är 10 vändor upp och ner på den branta delen utan att behöva gå ett steg. 56 minuter tog det.
Ikväll ska kollegorna från SATS ut och käka efter en fotbollsmatch i Vasaparken och styrketräning på SATS Odenplan. Vi ansluter förhoppningsvis efter fotograferingen om jag inte mår sämre. Gårdagskvällen på Trädgårn fick vi ställa in på grund av mitt buttra huvud. 🙁

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer