Fråga om löpträning till Nyhetsmorgon

 Imorgon bitti 0940 är jag på Nyhetsmorgon på TV4. Temat för dagen är löpträning och jag kommer att visa tre grymma övningar för att förebygga löparrelaterade smärtor såsom löparknä, benhinneinflammation och onda knän. Jag vill gärna ha med mig en bunt med frågor från er om löpträning som jag kan svara på i studion. Ställ alla era frågor om löpning, löpteknik och träningsupplägg här i kommentarsfältet så tar jag med dom till direktsändning!
 
 


Jag dubblar min träning idag på min lediga dag, först chins och ryggträning nu på morgonen och sen cirkelträning ikväll. Älskar den energin vårsolen ger!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer