Fråga om stretch

Det är så roligt med alla nya läsare som trillar in just nu. Jag hoppas ni trivs här! 🙂
Jag sitter med ett önskeblogginlägg på temat stretching som jag hoppas kunna publicera under kvällen. Ni som har frågor om stretching kan ställa de i detta inlägg så tar jag med dem i blogginlägget också.
Baxter somnade precis på soffan här bredvid mig och barnens morfar och Sixten leker inne i barnrummet. Gulligt värre att lyssna på dem.
Jag hoppas ni alla får en bra start på veckan – läste några kloka ord på förmiddagen som jag vill dela med mig av:
Happiness is not a destination – Happiness is a way of life.


Baxter och jag drack smoothie till mellis idag på Mariatorget


Snälla bröder som samsas


Morfar är på besök

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer