Framme på Österlen

Det här inlägget skulle ha publicerats klockan 22 igår kväll. Bättre sent än aldrig!
Resan ner gick jättebra, Sixten sov två långa stunder och däremellan stannade vi för att fika lite. Han är verkligen tålmodig i bilen!
Vi har plockat iordning och upp all mat. Köttet ligger på grillen och salladen står på bordet, gott!
Jag håller på och nattar Sixten nu, förhoppningsvis somnar han nu så att vi får äta en sen middag i lugn och ro. Det händer inte ofta!
Imorgon ska vi göra en utflykt till Olof Viktors och Fröken Östergren i Hammenhög och på eftermiddagen kommer min bästis, Sixtens Tant Anna. Han har två tanter; Anna och Karin. Det är mina två närmaste vänner. Anna kommer med tåget från Malmö, vi ska grilla kyckling och dricka gott, förhoppningsvis i kvällsolen… 🙂 jag har verkligen längtat efter och saknat min pyttipAnna!
Hur ska ni tillbringa er lördag?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer