Fredagsmiddag hos mormor

Det börjar bli en tradition, mysiga fredagskvällar och middag med min mamma…
Sixten och jag åkte förbi SATS i Nacka Strand för att hälsa på mormor innan hennes Pilatesklass. Sixten tackar aldrig nej till några mormorspussar! Jag hade berättat för min lilla fanclub jag har på gymmet att vi skulle svänga förbi så tjejerna satt och väntade i receptionen på att få se Sixten. De hade med sig massa paket med kläder till Sixten; body, byxa, mössa och vantar. Gulligt av dem!
Elin och hennes Simon, som nu återhämtat sig från jetlagen och floppen som spelades in i Malaysia (ni vet vilket jag program jag syftar på?) kom också hem till mamma, jättekul! Mamma bjöd på biff Rydberg, det var hur länge sen som helst som jag åt det! Verkligen gott!
Simon och Elin och mamma fick varsina buntar med foton på Sixten som jag sorterat ut. Det verkade som att de blev jätteglada! Först hade jag tänkt att göra i ordning album åt dem men sedan bestämde jag mig för att inte göra det. Dels så kommer det ju komma nya bilder hela tiden och då är det kul att ha alla samlade, dessutom så kanske de vill ha någon bild på jobbet, en på kylskåpet o.s.v. och då är det ju bättre att de ligger i sitt fodral från början. Det finns några andra som också väntar på att få sin lilla hög med foton… 😉

På Ströget i Köpenhamn finns det två typer av gatuartister; mimare och bolltrixare. Extraknäck för dessa två?

På Ströget i Köpenhamn finns det två typer av gatuartister; mimare och bolltrixare. Extraknäck för dessa två?


Strax efter åtta skulle Simon och Elin i väg på fest, ungdomar ni vet! Då passade mamma och jag på att titta på Idol. Jag hejar på Mariette (hon med dreadsen) och Tove (16:åringen). Vilka hejar ni på?
Sixten sov några gånger under kvällen, åt några gånger och garvade i hjäl sig åt allt roligt hemma hos mormor. Ni vet; displayen på stereon, klockan på väggen, soffkudden. Det går ju inte att hålla sig när det finns sådana fantastiska ting!
Simon berättar för Sixten om hur det var att spela in Kändisdjungeln. Sixten garvar rått åt uppdragen; "det där är väl ingenting! prova att trycka er ut genom ett hål, trängre än vad ni kan föreställa er, håll dessutom andan hela vägen, de ni! Det är en utmaning på riktigt!"

Simon berättar för Sixten om hur det var att spela in Kändisdjungeln. Sixten garvar rått åt uppdragen; -det där är väl ingenting! prova att trycka er ut genom ett hål, trängre än vad ni kan föreställa er, håll dessutom andan hela vägen, de ni! Det är en utmaning på riktigt!


-Mosters händer är såå goda! Jag fattar inte hur de kan smaka så gott!

-Mosters händer är såå goda! Jag fattar inte hur de kan smaka så gott!


-Asså jag fattar inte! Det här är ju som godis! Bäst jag håller hårt så hon inte smiter!

-Asså jag fattar inte! Det här är ju som godis! Bäst jag håller hårt så hon inte smiter!


Vi var hemma precis när Idol började igen efter nyheterna så vi hann se utröstningen… Sedan låg Kärleken och jag i sängen och mindes tillbaka hur det var för exakt ett år sedan; pirr i magen!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer