Frisksportardag

Vi är hemma i Stockholm och mellanlandar, tvättar och cityhänger lite innan vi åker på en liten roadtrip söderut. Hans åkte till Malmö i morse tillsammans med Tom och jag flyger ner till Köpenhamn med de små barnen imorgon. Jag tror att Tom uppskattar massor att vara ensam med Hans ett dygn och bo på hotell bara dom två samtidigt som det också är schysst för honom att slippa Sixten och Baxter en stund, de är rätt intensiva efter några veckor sommarlov.
 
 Sixten, Baxter och jag tycker att det är superskönt att vara i stan en stund och jag älskar verkligen att komma hem till vår lägenhet. När barnen spelade TV-spel en stund på eftermiddagen somnade jag ute på terrassen under en filt. Älskart!
 
 Annars så har dagen känts väldigt lång: i morse var jag hos Lovisa som fixar mina naglar, jag hade med barnen dit och efteråt hängde vi på Mariatorget med jordgubbar och glass. Vi gick sen in en sväng till bowlinghallen som ligger bredvid och spelade en bowlingserie innan vi gick hem för att äta lunch.
 
 På kvällen mötte vi upp min kompis Hannah och hennes familj för att spela minigolf med dom i Kristineberg. Det var första gången som Sixten och Baxter spelade, mer bandy än golf kan jag erkänna att det blev men det viktigaste är att de fick mersmak, det tycker jag alltid ska vara fokus för barn.
 
 Det blev med andra ord en frisksportardag citystajl med bowling och minigolf!
 
 Vi gick sedan hela gänget till Pane Vino och beställde massa goda förrätter och pizzor att dela på och Hannah och jag drack fruktiga drinkar och drömde oss tillbaka till Thailandsresan i mars. Nu är barnen nattade härhemma och jag tänkte jobba undan allt i datorn inför helgen och sen packa handbagaget till flygresan imorgon. Det blir en lång dag med flyg, Legoland och hotell!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer