Frukost – all day long!

Det ringde på dörren i morse, utanför dörren stod en kille från Arla med den bästa gåvan till alla gravida; en påse med massa frukost! Jag älskar frukost. Frukost till frukost, frukost till lunch, frukost till mellanmål och Hans mardröm: frukost till middag. Vi får prova Arlas tre nya yoghurtar, Sveriges första helt naturliga fruktyoghurt. Den är lite fetare men innehåller också 12 % frukt och har varken tillsatt socker eller artificiella tillsatser. Jag vet vad Sixten och jag ska äta till lunch idag!Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer