Frukost på Ocean Beach Club Makrigialos

Vi äter frukost varje morgonen nere på den stora altanen utanför restaurangen. Vi brukar vara bland de första som äter trots att restaurangen varit öppen nästan en timme när vi kommer ner. Frukostutbudet håller hög klass trots att vi befinner oss vid Medelhavet. Mina favoriter är rostis med nutella, chokladflingor med lättmjölk och vitan från de kokta äggen. Jag går från frukosten med värsta sockerkicken. Precis som det ska vara på semestern.
Buffén är jättefräsch och fylls på hela tiden så jag känner mig inte orolig för att någon av oss ska bli dålig. Annars är ju bufféer riktiga skurkar för magen. Sixten äter en blandning mellan fyra sorter flingor som jag vrider på en ratt i ett rör för att få fram. Alla fyra ska det vara. Viktigt. Ibland vill han mjölken i skålen ibland ska han dricka den ur glaset. Sixten gillar också kokt ägg. Fast bara vitan. Baxter äter baguette med smör. Hans är proteinkung och satsar på äggröran. Det finns något för allavid buffén.
Den stora altanen som hör till restaurangen dukas upp till frukost, lunch och middag. Däremellan sitter allinclusivegästerna där med sina tallrikar blandad kompott från buffé och snacksbar.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer