Fullt ös

Nu är deltagarna i IQ-testet i full gång med sin träning. Mackan körde sina fystester igår. Taggad till 1000. Det är flera som hört av sig och vill veta mer om testernas utformning så jag ska skriva mer om de vid ett senare tillfälle.
Senare idag packar vi ihop oss och åker till Skåne över påsken. Semester here I come! Men först lite jobb medan resten av familjen fortfarande sover därhemma.
Hur ska ni fira påsk? Vi firar nog inte påsk på riktigt men är glada för några dagar ledighet hela familjen tillsammans.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer