God morgon!


Vi har hittills idag tagit oss från sängen till köket för att äta varsin tallrik gröt. Vi tog sedan raka vägen från köksbordet till soffan i vardagsrummet och här fastnade vi. Ett avsnitt av Greys jag inte sett och sedan Biggest Loser. Förmiddagen är planerad!
Idag ska vi ut på långpromenad i den vackra februarisolen. I kväll ska jag i väg till Sickla och jobba, det är ju tisdag. Nytt upplägg för dagens Crosstraining idag så jag ska lägga någon timme på att se över dispositionen och övningsval. Igår kväll stod 13 personer på väntelistan utöver de 30 som släpps in. Kul att klassen blivit så populär på så kort tid sedan jag tog över den
Hoppas ni alla har en bra tisdag!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer