God morgon!

En i familjen skulle ha flygit till Göteborg idag. Det går ju inte så efter att ha planerat om och fått tag på en hyrbil får H, stackarn, åka bil Göteborg t.o.r. Vi får hoppas hemresan går smidigt så att han kommer hem i tid ikväll.
Idag ska Sixten och jag hem till Tant Alex och Malte tillsammans med de andra Nackamammorna. Det får bli en regnig promenad ut till Hammarbyhöjden på förmiddagen. I eftermiddag ska vi ut till Nacka och hämta efter skolan. Funderar på middag nu när H inte är hemma med oss 🙁

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer