God morgon!

Klockan 02 i natt gjorde gräbsen morgon här hemma. Små glada fötter hördes springandes i hallen och plötsligt stod Sixten inne hos oss och pekade ut mot TV:n i sovrummet. Hepp! Tur att vi har en barnkanal som sänder samma 20sekunderstrailer om och om igen så att vi hade något att vila ögonen på. Baxter vaknade lagom till 0230 och höll oss sällskap. När Sixten väl somnat om nattade jag om Baxter i vagnen. Efter 20 minuters körande över trösklar kom Sixten uttassandes igen. Ner med honom i vagnen han med och framåt 0430 sov båda två i vagnen. Sixten fortsatte knoppa hela vägen fram till 0830 när jag var tvungen att väcka honom för att gå till förskolan medan Baxter gick upp vid 07 med Hans. Jetlag är roligare på vägen dit än när man kommit hem.
Tack för era pepp angående mobilen, jag håller tummarna fast det ser mörkt ut. Ingen mobil upphittad än så länge. 🙁
Nu ska Backan och jag ner till Café Opera och mingla. Hälsa om ni ser mig! 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer