God morgon!

Haha, tänk att jag har blivit en sån som hänger på låset till frukostrestaurangen. Tänk om jag hade njutit mer av att sova innan jag fick barn. 😉 Jaja, skönt att vara ätna och klara för dagen 0730 på en söndag.


Jag ska till gymmet strax, en promenad i solen blir det sedan och så har vi pratat om en lunch på Broken. Lunch är det nya middag. Det fungerar inte att gå på restaurang på kvällstid så vi lägger allt krut på lunchdejter istället.
Det ska bli 19 grader häruppe i Åre idag. Najs! Jag har inga shorts dock, jeans får funka. Det viktigaste är glajjorna.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer