God morgon!

Nu är andra säsongen av Dexter avklarad. Ett otippat slut tycker jag men det bådar gott inför den tredje säsongen som väntar på hårddisken.
Sixten sov mellan 20 och 22. Han ville minsann också se på Dexter och somnade inte förrän halv ett. Det är en kvällspigg liten rackare den där…
Förra veckan blev det fyra styrkepass och tre löppass. Löpningen har satt sina spår genom en ond vänsterfot. Denna vecka blir det ingen asfaltslöpning så får vi se om det blir bättre.
Idag fick jag vakna till väckarklocka, annars sover Sixten och jag alltid till nio. Klockan tio ska vi vara på Sats. Sixten ska härja med de andra bebisarna på MiniSats och jag ska träna benen. Vi hinner med lite mat innan elva då SatsBabypasset drar igång. Hoppas foten håller!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer