God morgon!

Idag gick vi upp lite tidigare än vanligt för att hinna tjattra lite med Kärleken vid frukosten. Sixten somnade om precis i sin vagn och jag passar på att läsa lite bloggar. Hinner inte med ens hälften av de jag följde slaviskt när jag var gravid och hemma på dagarna. Att kommentera kan ni glömma, hinner bara skumma igenom innan Sixten brukar kalla på min uppmärksamhet igen.
Idag ska vi börja dagen med träning i Sickla. Sedan ska vi åka låg buss (förhoppningsvis) till stan för att äta lunch med Sixtens pappa och morfar. Sixtens morfar jobbar nära vår nya lägenhet så jag ska gå in i trappuppgången en sväng och känna atmosfären 🙂
Resten av dagen spenderas lekandes med Sixten, som för övrigt, likt en blixt från en klar himmel upptäckte sina fötter under gårdagens kvällsbad. Nu kan han inte släppa taget om dem! Dessutom har han börjat vända sig från rygg till mage. Det går fort och han snurrar åt alla håll så det gäller att vara uppmärksam så han inte dimper i golvet av bara farten.
Om jag hinner ska jag packa några kartonger till. Det är befriande!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer