God morgon!

Idag ligger snön vit på marken för första gången här i Stockholm. Sixten och jag skulle ha gått till Sickla nu på morgonen men jag var så trött imorse att jag snoozade igenom alarmet så vi är på bussen istället.
Jag ska köra benstyrka innan SatsBabypasset som vanligt. Sedan hoppas jag att någon av de andra mammorna vill äta en sallad i gallerian med mig. Det brukar alltid vara någon som vill!
I eftermiddag ska vi möta upp Kärleken i Sickla och köpa lite tidiga julklappar åt oss. Vi behöver porslin och glas att servera med på julafton nämligen!
Brunchen på Clarion Sign Aquavit var sådär tycker jag. Det fanns mycket olika att välja på men det var inte speciellt gott. Det är snygg inredning och bra service men både Hotell Blå Blom och Kung Carls bakficka har fräschare rätter, kanske framförallt för att de har ett mindre format. Jag gillar en mysigare stämning och lite mindre folk då jag är köfaschist uti fingertopparna. Det är mycket människor och många köer att hålla reda på Clarion, ett heltidsjobb för mig!
Men det var trevligt att Anric ville följa med oss och Sixten sov passande nog hela eftermiddagen så vi fick äta i lugn och ro.
Igårkväll hyrde vi Flickan som lekte med elden nere på 7/11. Tror att vi pausade tio gånger totalt av olika orsaker men filmen var riktigt bra för att vara en svensk film och jag ser framemot den sista!
En av anledningarna till alla pauser igår var att få Sixten att somna om. Vi hat startat projekt “Få Sixten att sova i egen säng”. Han sover nämligen alltid i vagnen men det börjar bli lite för skitigt att ha vagnen överallt i lägenheten så nu vänjs det för fulla muggar! Igår sov han i alla fall tre timmar under kvällen i sin säng!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer