Good Old Memories

Idag gör jag en nostalgitripp.
I torsdags laddade vi ner Spotify. I dag har jag lyssnat på ALLA East 17 och Backstreet Boys låtar som finns på Spotify.
Jag minns när Maria, min bästis i låg och mellanstadiet i Örebro, och jag i princip bodde på Stadsbiblioteket. Vi lånade hur mycket böcker och skivor som helst. Och framförallt East 17.
Vi kände oss coola.
I slutet av mellanstadiet var jag besatt av Spice girls. Min syster Elin var besatt av Backstreet Boys. Vad lyssnade Agnes på?
Dagens uppgift.
Undersöka syster Agnes musiksmak under mellanstadiet.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer