Gott nytt år!

Jag är mån om att alla inlägg under resan är välskrivna och fyllda med fina bilder, därför skriver jag ner allt som händer varje kväll. Jag publicerar ett inlägg för varje dag, i rätt ordning, som vanligt men jag vet inte när jag har möjlighet att ladda upp det komplett med bilder så tills dess får ni ge er till tåls och titta in här någon gång varje dag.
Vår vecka i New York är slut för denna gång, vi flyger vidare till Mexico imorgon bitti. Jag hoppas att ni alla har haft ett fantastiskt nyårsfirande, vi har fortfarande tre timmar kvar till 2011!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer