Gratis månad med Bookbeat

Att lyssna på ljudböcker handlar inte bara om underhållning, man kan passa på att lära sig saker också. Jag fördjupar mig t ex gärna i olika perspektiv på feminism och kvinnors villkor och kvinnors förutsättningar att forma sina egna liv. Just nu lyssnar jag på en av mina favoriter Katarina Wennstam och hennes ”Flickan och skammen” som är ett reportage om ryktesspridning, sexualitet och skam. Kvinnor stämplas ju gärna för sin sexualitet. Ibland har det inte ens haft med sex att göra, för ofta är det tyvärr så att kvinnor som tar plats kan stämplas som ”hora” eller ”slampa”. Som Wennstam skriver: ”Inget är effektivare för att oskadliggöra en kvinna.” 
”Flickan och skammen” är dessutom inläst av grymma Lo Kauppi. – Rekommenderas varmt! 
 

“BookBeat är Bonniers nya ljudbokstjänst i mobilen. Hos oss kan kunderna välja mellan mängder av böcker, både som ljud- och e-böcker. Vi har givetvis landets mest populära författare och en hel rad gamla klassiker. Att ha en bra ljudbok i mobilen är perfekt för resor, träningspass och när man ska fixa vardagsbestyr i hemmet. Kunderna betalar för en månad i taget och kan när som helst avsluta sin prenumeration.”
Det tar bara ett par sekunder att komma igång med BookBeat:
 – Gå in på BookBeat.se och skapa ett konto
 – Ladda ned appen
 – Lyssna och läs hur mycket du vill
Jag har just nu möjlighet att ge alla mina följare möjlighet att testa BookBeat helt utan kostnad i en hel månad. Du börjar din gratismånad genom att klicka HÄR och anger kampanjkoden ”lofsan” vid registrering. Och kom ihåg: Vill du inte fortsätta är det bara att säga upp din prenumeration.


Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer