Grattis Sixten 1 vecka gammal!

Vi firade Sixtens enveckadag med lunch på Bistro Gustavsberg. Mormor, Moster Elin, Morbror Simon, Hans, Sixten och jag.

Mormor kunde hålla Sixten för första gången idag.

Mormor kunde hålla Sixten för första gången idag.


Sixten sov i bilskyddet när vi kom fram till Gustavsberg och jag hann precis äta innan han vaknade. Efter lite amning sov han två timmar i sin mormors famn i sin fina filt. Han ser verkligen ut att njuta av att sova. Undrar vem han ärvt det av?
Sigge livsnjutare!

Sigge livsnjutare!


Sixten och jag var förbi mitt jobb idag. Sixten sov. Ni som träffat Sixten och faktiskt sett honom öppna ögonen, känn er utvalda. Ni andra; Sixten gillar inte er. Bara så att ni vet.
Elin och Simon kom precis hit för att mysa lite med Sixten. Mormor ville inte lämna ifrån sig Sigge under lunchen och Elin blev så suktig.
Ikväll ska vi äta sushi på det nyöppnade sushistället mittemot. Sedan ska vi ta en promenad. Vi njuter av varje dag!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer