Guess what? Going to the gym…

Tack för all er respons om barns sovvanor! Det blev till slut så att vi lyckades hålla Sixten vaken till 21, sedan vaknade han några gånger kring 22 men sedan sov han jättefint till 0830. Nästan 12 timmar! Vi får se hur det blir ikväll, vi åker hem till Stockholm i eftermiddag så Sixten somnar säkert en sväng i bilen.
Innan all packning och städning blir det ett träningspass. Igår kväll svullnade mina fötter upp, som jag sett i andra bloggar att gravvofötter kan göra. Det hände aldrig mig när jag var gravid med Sixten och tur det för fy vad oskönt det var! Jag fick en riktig fot- och vadmassage av H så det kändes mycket bättre. I dag ska jag i alla fall köra vader och baksida lår bl.a. så att trycket i benen ökar och blodet får lite hjälp att pumpas upp. Jag kommer inte att palla sju timmar i bilen med Shrekfötter, det är en sak som är säker!
Sixten har sina nya jeans på sig idag, skärpet ingick. Det syns inte så bra på bilderna men byxorna är glansiga, rocker! Jag är helt kär i dem!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer