Ni är bäst!

Varje gång jag loggar in på bloggen har jag massa kommentarer att godkänna där ni ger mig, Sixten och min familj så fina komplimanger. Det är verkligen en stor dos med energi som flyger rakt in i hjärtat!
Jag har valt att dokumentera varje dag i våra liv och dessutom dela med mig av det till er, familj, vänner, kända och okända. Det skulle kunna vara jobbigt och krävande, kanske till och med sårande om människor lämnar elaka kommentarer, men vet ni, det händer ALDRIG i min blogg. Ni är bara snälla, gulliga, generösa, nyfikna, intresserade och så bra! Jag hinner inte alltid svara på allas frågor och skriva inlägg om specifika områden men jag vet att ni har överseende med det.
Tusen tack för alla gratulationer ni lämnade till Sixten på hans 1-årsdag, ni var bättre på det än flera av mina vänner hemma i stan.
Jag hoppas ni vill följa med bloggen in på Sixtens andra levnadsår, det år då han blir storebror och jag tvåbarnsmamma. Och fortsätt peppa mig med all er energi, ni gör min vardag så mycket roligare!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer