Gymmet, Kvällsdopp och Korvgrillning

Efter vår utflykt till Vinterviken åkte Hans och jag till SATS Sickla för att genomföra det träningspass som inte blev av igår.
Dagens övningar:
Hantelrodd på bänk superset med framåtlutat hantellyft åt sidan
Ett seriöst försök att fortfarande klara en chins. (Check!)
Pullover med rep superset med drag framåt i cablecross för framsida axel
Bamsen för biceps i cablecross superset med armlyft i armhävningsposition (på tå)
Smala latsdrag superset med utåtrotation för axel
Som vanligt de sista veckorna känner jag mig asfräsch och stark i gymmet. En sådan härlig känsla!
Efter gymmet plockade vi upp barnen hemma och åkte till Sickla Strand för ett kvällsdopp. Träffade på två av mina kunder från gymmet på parkeringen. Så kul att se Alice och Anna igen, senast var nog i december!

Tompa har blivit en fena på att dyka!

Tompa har blivit en fena på att dyka!


Ikväll invigde vi grillen här på gården. Kycklingkorv med partykorvbröd. Mums!
Tompa lägger in korven

Tompa lägger in korven


Min stora kärlek

Min stora kärlek

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer