Hälsning från Playitas

Det är lite smidigare att instagramma här från Kanarieöarna så om du vill ha massa bilder och uppdateringar dagligen så får du följa mig på instagram @lofsans.
 
 Vi är i slutet av vår träningsvecka här på Playitas, en intensiv sådan!
 
 Jag har kört mellan två och tre löppass per dag som coach med grupper som varierar från 12 upp till 70 personer. Totalt har vi över 170 resenärer med på resan och som tur är är inte alla med på alla löppass samtidigt.
 
 Mina pass varierar i innehåll: lugna joggingpass, återhämtningspass med gå/jogg-tempo, tuffare intervallpass, långpass och flera teknikpass. Igår körde jag en workshop också med prehabiliterande träning för att förebygga löparrelaterad smärta.
 
 Det är superroligt med en så stor efterfrågan på löpcoachning även om jag kan hålla i pass i princip vilken typ av träningsform som helst på en sån här resa.
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer