Hälsocamp

Jag måste berätta för er om ett av mina senaste projekt; ett samarbete tillsammans med Hälsocamp!

“Vi erbjuder de mest fantastiska hälsoresorna som du kan tänka dig. Resor där du får motionera, äta hälsosamt, utbilda dig och stressa ned. Våra resor passar alla, gammal som ung, erfaren som oerfaren och vi lovar dig, hos oss blir du inte bara en i mängden. Oavsett om du vill uppleva en genuin norrländsk skärgårdsö, en förtrollande naturskön plats nära huvudstaden eller det angenäma klimatet på en underbar tropisk ö, så kan vi erbjuda det. Vårt löfte är enkelt: Vi vill ge dig en nystart i livet.”

 

Min roll i företaget kommer att vara dels som träningscoach för gruppen under hälsocamp, som föreläsare för gruppen samt som personlig tränare för deltagarna. Jag är så glad och stolt över att bli tillfrågad om att vara en del av tränarteamet till Hälsocamp och jag är så taggad till att planera roliga, varierade och tuffa träningspass åt er. Hälsocamp anordnar flera resor under året och redan nu är det klart att jag kommer att delta på nedan arrangemang:
Hälsocamp Holmön 28/5-3/6.

“Upplev essensen av Norrland på ön Holmön, två mil norr om Umeå. Den vackra miljön, som till stor del är skyddad som naturreservat, tillsammans med den lugna atmosfären gör Holmön till en ypperlig plats för rekreation. Stressa ner och upplev en annorlunda vecka där välmående, motion och fortbildning står i fokus.”

Hälsocamp Weekend på Kullängen 24/8-26/8

“Endast 40 kilometer utanför Stockholm ligger den fantastiska gården Kullängen. Här sover du i Hästens sängar, njuter av lantlig natur, äter hälsosamt och lär dig allt du behöver veta om träning. Du anländer på fredag eftermiddag och kan sedan räkna med två dygn som är fulla av motion, god mat och nya lärdomar. Oavsett om du tränar regelbundet eller om du är total novis så kan helgen bli den mest givande som du någonsin varit med om!”

Klicka på rubrikerna ovan för att komma till respektive sida och läsa mer upplägg, priser och arrangemang. Det är viktigt att ni vid bokning uppger mig (Lofsan eller Lovisa Sandström) som referens så att vi coacher kan planera för er personliga träning på bästa sätt. Om ni vill veta mer kan ni också maila till  info@halsocamp.se eller till lovisa.sandstrom@me.com så svarar vi på alla era frågor.

Ta chansen till en nystart, en vidareutveckling eller finjustering av träningsformen och hälsan, häng med på Hälsocamp!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer