Helgen är förbi

Jag har låtit bloggen vila i helgen. Ibland blir det för mycket tankar på bloggen och på internet överhuvudtaget. Med en iPhone som alltid är i handen fastnar jag alltid på Facebook, bloggar och olika nyhetssidor. Det känns ibland som ett beroende!
I går gick vi en långpromenad i Hagaparken med Sixten i vagnen. Det regnade först men som tur är slutade det direkt och på slutet sken till och med solen.
Jag lagade min första paj igår, en tacopaj. Den blev riktigt god, idag smakade den till och med ännu bättre. Jag är jättenöjd och ska bjuda Agnes och Henric på den, de älskar också tacopaj precis som jag.
I morse körde Hans och jag ett styrkepass på Odenplan. Det är så roligt när vi kan tajma och träna tillsammans. Vi pushar varandra riktigt hårt!
På eftermiddagen gick Hans och jag på bio; Hans har sett framemot Tom Fords Den enda mannen. Nu är den inne på sista svängen men den lilla salongen nere på Grand var ändå full. Filmen var väldigt sorglig och gripande. Julianne Moore och Colin Firth spelar huvudrollerna, de har både fått Oscarnomineringar och andra pris. När den kommer ut på DVD tycker jag att ni ska hyra den. Kom dock ihåg att den är långsam, fokusera på den vackra filmningen och den underbara musiken.
Imorgon ska jag köra lite PT-kunder innan det är dags för första SatsBabypasset på länge. Sedan ska vi alla mammor inta Gallerian för en lunch. Det ska bli så himla kul att träffa alla mammorna igen och deras bebisar!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer