Helkväll för fem

Ikväll är sista kvällen med gänget eftersom Tom har poolparty imorgon kväll med ett gäng andra äldre barn. Vi har precis haft en helkväll på Restaurang Fino allihopa med 3-rättersmeny. Den enda måltiden som alla tre barn suttit lugnt och fint vid bordet hela måltiden. Tack för iPads!
Nu är vi i mörkret i den fina och spännande lekparken på hotellet och snart är det Michael Jacksonshow på scenen. Sista kvällen med gänget.
Som jag skrivit tidigare så kommer det massa bilder senare när internet är bättre och datorn är med. Håll till godo med iphonebilder.


Jag har fått flera frågor om denna lilla dress; jag köpte den i New York på Abercrombie & Fitch förra våren men jag har sett liknande på BikBok också. Jag gillar verkligen modellen.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer