Hellas & Ica Maxi

Gud vilket härligt väder vi har idag! Strålande sol och 2 grader, perfekt för en promenad i Hellas. I början av veckan var jag lite öm i blygdbenet efter att jag gått mina 40 min men nu känner jag ingenting efteråt, kroppen återhämtar sig bra med andra ord.
Eftersom både en höstgryta och lussekatter står på agendan idag tog vi en sväng till Ica Maxi för att handla ingredienser. Träffade Agnes och Henric där, de körde kundvagnsrace med Sickan. Det var första gången han fick åka bilen, vilken succé! Det är tur att de inte har såna i vår butik, skulle få köra honom fram och tillbaka i den varje dag.
Nu sätter Hans degen åt mig, sen ska jag snurra lussekatter! Kvällens middag blir löjromsblini och Hans gryta. Spännande!
Hoppas ni har en bra lördag!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer