Playdate på Saltsjöbus

Idag fick vi äntligen träffa våra kompisar igen, som jag har längtat! Alfvan&LillaA, Ida&Lykka, Alex&Malte, Camilla&Ella och Sofia,Emelie&Nathalie, allihop kunde vara med och leka på Saltsjöbus i Orminge idag. Det var vårt första besök där och jag är positivt överraskad. Leklandet är ju betydligt mindre än det på MiniSats på Odenplan men å andra sidan passar det 1-åringar bättre och vi mammor slipper passa hela tiden. Barnen kan leka själva istället. Caféet erbjuder både varma och kalla rätter, fika och en salig blandning av mammasmycken, begagnade kläder och krypskydd till knäna. Sixten och jag åt pannkakor, medan Baxter sov i babyskyddet i princip hela förmiddagen. Eftermiddagen också i för sig. Först vid 19 vaknade han så nu hoppas jag att han är vaken några timmar så att vi hinner mysa innan natten. Det är mysigt att pojkarna sover på olika tider ibland, då får jag chans att rå om dem en och en, det är lyxigt!

Ida, Lykka & Lilla A


Sofia och yngsta dottern Nathalie
Jag och EmelieRelaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer