Hemma igen

Flyget till och från New York denna resa har nog varit de smidigaste atlantflygningarna jag någonsin gjort. Det kanske beror på att jag vant mig vid att resa tillsammans med barnen och därför upplever nästan ren eufori av att kunna se tre filmer och läsa en tidning utan att bli störd. Jag sov riktigt bra på planet också så det känns helt okej att gå och jobba några timmar i eftermiddag.
 
 Jag funderar på att köra ett lite lättare träningspass i gymmet idag för att underlätta tidsomställningen i kroppen. Jag blir väldigt svullen i benen när jag flyger långt och lätt träning tar bort det för mig. Senare i eftermiddag ska jag hämta på förskolan, jag längtar så efter gräbsen!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer