Hemmaträning med maken

Vi är hemma idag med, jag hade mycket administrativt arbete att göra och det kan jag lika gärna göra hemifrån. Baxter har hostat hela natten men helt symtomfri dagtid. Sån är han och kommer kanske alltid att vara. Jag ska försöka ordna en tid för utredning, fast jag har svårt att se vad man kan göra mot hans luftrör. Han har hostat sedan jag slutade amma vid 4 månaders ålder. Nu fick vi en extra dag hemma i alla fall och har ätit ostkaka med varma hallon till lunch och snart ska vi äta blodpudding till middag. När Hans kommer hem från Dalarna ikväll har han lovat mig att vi ska köra ett träningspass tillsammans hemma i vardagsrummet. Roligt att få sällskap!


Helt OT: I fredags hade Apple fest på sitt huvudkontor i London. Alex och jag minglade och nätverkade. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer