Hemmaträning med videoblogg

När Baxter somnade strax efter 18 igår kväll började vi ana oråd. Några halvsovandes timmar med tårar senare vaknade han med feber och halsont, stackaren. Vi är hemma alla tre idag och jag försöker jobba med förberedelserna inför min skolas Öppet Hus på onsdag. Jag ska göra en rullande keynote som visar hur vi jobbar med träning, hälsa, kost och liknande i idrottsundervisningen.
När man inte kan träna på gym som planerat pga av sjuka barn eller andra orsaker så är det bra att ha tillgång till effektiva hemmaträningspass. Jag filmade två varianter av kul plankor som man kan göra oavsett om man är gravid eller inte. Man väljer själv svårighetsgrad beroende på hur långt ut man sätter händerna och hur nära väggen man går.
Vågar du testa?
[videofyme id=”784245″ width=”500″ height=”320″]

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer