Höger! Eller vänster

Sixten är en extremt okomplicerad bebis:
Han piper med munnen eller smackar när han vill äta.
Han sparkar med benen när han vill ha en ny blöja.
Han somnar när han pipit med munnen, smackat och/eller sparkat med benen.
Lovisa och Hans är extremt komplicerade föräldrar. Deras största bekymmer som småbarnsföräldrar:
Hans frågar vid matdags: vilken sida ska jag lägga Sixten på?
Lovisa svarar: höger.
Hans lägger på vänster.
Lovisa: men jag sa ju höger.
Hans: men detta är ju höger för mig!
Lovisa: ja, men för mig är det ju vänster!
Lösning:
Styrbordstutte
Babordstutte

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer