Höstkläder från Zara

Jag hittade inte bilder på allt jag köpte på Zara på deras hemsida men en del. Jag gillar verkligen stilen med rock, kängor, scarf och keps. Precis som Hans har. Det intressanta är att jag skulle ha köpt samma plagg även till en liten dotter eftersom jag gillar tuffare kläder. Dessa plagg tycker jag passar lika bra på en tjej som en kille även om de hängde på “killavdelningen”. Jag köper nästan lika mycket kläder på “tjejavdelningen”, till exempel färgstarka jeans och chinos, scarfes, strumpor och koftor men accessoarerna är oftast mycket snyggare och inte lika plastiga och pråliga på “killavdelningen”. I Sverige köper jag ibland enstaka plagg på Kapp Ahl och kepsar eller hattar på HM men aldrig andra kläder. Jag älskar Zara, framförallt deras “killavdelning” men utomlands och speciellt i London är GAP väldigt bra. Men min största favorit alltime är Ralph Lauren. Jag har beställt mycket kläder och skor från deras amerikanska hemsida som levererats till hotell i New York vi bor på, annars köper jag kläder i deras flagshipstore på Upper East Side Side eller på Macys. Tommy Hilfiger är också en favorit. Nu vet ni det! 🙂
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer