Hotell i Göteborg

För första gången på väldigt många år är nyårsafton inte en träningsdag för mig. Snarare en riktig vilodag. 13 träningsdagar på raken med både tuffa och långa pass i andra halvan av december som en riktigt grym avslutning på 2013 ger en härlig känsla i kroppen. Varför vänta till efter nyår liksom?
 
 Vi har checkat in på Scandic Rubinen på Avenyn i Göteborg för den första natten. Scandic Rubinen håller på och byggs om, det kommer att bli grymt även om vår svit högst upp med lång terrass, två rum, iPad och stort badrum inte går av för hackor redan nu. I natt ska vi bo på Gothia Towers, det ryktas om roomservice på nyårskvällen. 🙂
 
 Avslutar ni 2013 med ett träningspass eller väntar ni till nyårsdagen?
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer