Hotell Renaissance på Lilla Torg

Vi har flyttat vårt basecamp några mil söderut och bor på Hotell Renaissance över natten, ett hyfsat nyöppnat hotell på Lilla Torg. Jag skulle ha haft en date med min bästa vän Anna ikväll, jag hade bokat bord på en restaurang på Lilla Torg, men hon är sjuk och jag vill inte bli sjuk inför Midnattsloppet på lördag så vi avbokade det. Så blir det ibland. 🙁
Vi tillbringar nog kvällen på hotellet istället och köper med oss mat upp på rummet. Vi tog en promenad tidigare på eftermiddagen på stan och det slår oss, både Hans och mig, hur mycket vi älskar Malmö. Om man utesluter Stockholm blir det Malmö. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer