Hur är det att jobba med träning

Jo, det ska jag säga er är det mest fantastiska som finns! Det är som att få hålla på med det du tycker mest om i hela världen och få betalt för det. Att jobba privat med träning och inte som idrottslärare är det bästa beslutet jag någonsin tagit.


Idag har jag avverkat ett SatsBaby med grymma mammor och gulliga bebisar på Sats Stadion och sedan en 45 min lång cykelklass på Sats Regeringsgatan. I kväll ska jag hjälpa en kollega som har fått nackspärr med en 75 min cykelklass på Sats Sickla, mitt livs första 75:a som instruktör, spännande!
Om du funderar på att utbilda dig till gruppträningsinstruktör eller personlig tränare, sluta tveka och gör det! Du kommer inte ångra dig! Det är banne mig världens bästa jobb!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer