Husfru & Dagens Träning

Ojojoj vad huslig jag har varit idag! Städat, fixat och donat! Egentligen är det viktigast för min kille att det är rent och undanplockat, han går och plockar upp mina kvarlämnor men jag förstår vad han menar med att det är skönt när det är rent. Vad fint det blir, och vad det luktar gott!
Hans köpte med sig middag från Ersson hem; skaldjurspasta i hummersås. Vi får väl se vad Sixten tycker om det i natt…
Efter middagen joggade vi tillsammans till Sickla där Elin och jag hade en gymdate. Mina killar fortsatte löprundan.
Löpning på förmiddagen: 60 min + 30 min powerwalk
Dagens övningar:
Smala latsdrag med supinerat grepp superset med
Bakåtlutat latsdrag med smalt grepp
Traditionella marklyft 40 kg superset med
Benpress 40 kg
Bröstpress med hantlar 15 kg superset med
Framåtlutad hög stångrodd 17 kg
Utfallsgång med 5kg viktplatta att byta sida med under benet i nedersta läget
Plankan med ben samt armlyft.
Ikväll är jag lite extra glad eftersom Elin ska färga min utväxt imorgon förmiddag. Vi ska ses vid elva på hennes salong så får vi se hur det går med Sixten och Hugo. Förhoppningsvis kan de roa varandra!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer