Sixten tipsar!

Han har gjort det förr, nu är det dags igen; Sixten tipsar!
Idag tipsar Sixten om vagnköp.
Recension av Teutonia Spirit S3
Bild 3
Pris: cirka 10.000 med tillbehör på Barnens Hus i Nacka.
Fördelar:
*Ett svängbart framhjul gör att mamma smidigt kan manövrera i trånga utrymmen, t.ex. på bussen eller i butiker.
*Stötdämpning i framhjulet gör terrängkörningen bekväm för mig. Jag märker knappt att mamma springer med vagnen ute i skogen!
*Flexibiliteten i bakaxeln gör att mamma och pappa kan gunga vagnen i sidled hemma i vardagsrummet. Jag sover med andra ord bättre i vagnen än i sängen.
*När jag vuxit ur liggdelen, i vinter någon gång, har mamma lovat att jag ska få en helt ny sittdel, då blir ju min vagn som ny igen!
*Det är lätt att ändra höjden handtaget beroende på om det är mamma eller pappa som kör. Dessutom säger mamma att handtaget är skönt vadderat.
Nackdelar:
*Korgen under vagnen är svår att komma åt, mamma storhandlar inte med vagnen alltså.
*När vi åker rulltrappa får mamma vara uppmärksam att framhjulet inte hamnar tvärställt, då blir vagnen vinglig.
*Vagnen är klumpig att lyfta upp i bilen när den är ihopfälld. Mammas korta armar verkar inte räcka till för det är alltid pappa som lyfter upp den.
*Det är tur att mamma köpte ett nytt regnskydd till vagnen för ni kan ju inte förvänta er att jag åker runt i ett plastigt fodral? Nä, svart skare vara!

Sixtens sammanfattning:
Min vagn är mysig att åka i därför att den är lättkörd och mjuk i alla rörelser, till och med när mamma springer på stigar så ligger jag jätteskönt och sover. Jag gillar att den är smidig att resa med; både buss och tåg går jättebra eftersom den inte tar så mycket plats. Jag skulle gärna vilja att det var lättare att komma åt korgen under vagnen för då skulle mamma kunna handla hem ännu mer god mat.
Äre nåt annat ni undrar om min vagn äre bara att fråga, okej?!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer