I brist på skidsällskap…

…under dagens åk, och därmed ingen som kan fota, bjuder jag istället på lite bilder från vårens skidresa till Val d´Isère.

Innan första åket


Utsikten från Hotell Kandahar, vårt rum...


Vi tog en solpaus på några timmar i Tignes varje dag


Lovisa (och Sixten i magen) på Grand Motte, 3500möh


Lovisa på Grand Motte


Lovisa och Sixten


Lovisa och Sixten carvar i 18:e veckan


Afterski i Alperna!


Hans, den bästa telemarkåkaren jag någonsin sett i verkligheten!


Nästa år, när Sixten kan vara ifrån oss en vecka, ska vi åka tillbaka till Alperna. Det var en underbar vecka, en fantastisk stad och grym skidåkning!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer