I did it!

Vilken härlig runda det blev! I samma sekund som jag publicerade förra inlägget började snön vräka ner men någon minut senare lös solen igen. Tog Karlbergskanalen och ett varv runt Vasastan och slogs igen av hur nöjd jag är med löparvagnen. (Mountain Buggy Terrain)
Gjorde det otippade stoppet på Hemmakväll i full löparmundering för att hyra Dinner for Schmucks (tredje gången jag ser den, så himla bra) och köpa en påse lösgodis till mig och mina gäster.
Sixten äter nötter som “godis”, mitt mål är att han inte ska äta godis före tre års ålder. Hur tänker ni kring småbarn och godis?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer