I väntan på…


…Att filmen med ert nya hemmaträningspass laddas upp på youtube så kan ni fundera över vilken som är ert favoritsätt att transportera er på. Hans älskar att åka tåg och att cykla medan jag mycket hellre går eller springer. Sixten brinner nog mest för flygplan.
Genom att välja ett fysiskt aktivt transportsätt och väva in träningen i tid som du ändå hade lagt på att transportera dig så ökar du din totala kaloriförbränning per dygn. Dessutom är du tidseffektiv. Studier visar att människor som åker kommunalt till jobbet generellt sett är smalare än de som åker bil, och orsaken är att de automatiskt samlar ihop fler minuter i rörelse per dygn. Så det är inte bara hur ofta du byter om till träningskläder eller är på gymmet som avgör hur smal du är, din vardagliga livsstil gör också stor skillnad.
Hur väljer du transportmedel och brukar du transportträna?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer